Кіровоград: на часі - відбір інвестпроектів

Лютий 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1118 | Коментарі: 0

Перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Віктор Серпокрилов провів засідання обласної робочої групи з відбору інвестиційних проектів у пріоритетних галузях економіки

Робоча група розглядала інвестиційний проект ПАТ “Червона зірка” - “Створення потужностей для виробництва широкозахватних посівних комплексів, дискових борін та технічне переоснащення діючого парку обладнання".

Як поінформувала директор департаменту регіонального розвитку, містобудування та архітектури облдержадміністрації Вікторія Кулікова, проект реалізовуватиметься на території діючих виробничих площ підприємства ПАТ “Червона зірка”, а загальна кошторисна вартість проекту складає 11,7 млн.євро.

- Для області, реалізація проекту матиме надзвичайно важливе значення, це створення робочих місць (протягом 2013-2019 років - 613) при середній заробітній платні 3500 грн., тобто перевищить у 2,9 раза розмір мінімальної заробітної плати, - наголосила посадовець.

Проект передбачає придбання обладнання, необхідного для модернізації продуктової команди зернових машин, команди просапних машин та придбання обладнання, необхідного для створення оновленого ливарного виробництва, що дозволить значно підвищити виробничі потужності підприємства.

Після детального аналізу поданої інформації, члени робочої групи відібрали проект модернізації "Червоної зірки" для реєстрації в Державному реєстрі інвестиційних проектів та подальшого його розгляду в Міністерстві економічного розвитку України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool