Кіровоград: на адресу митниці надійшло 18 звернень

Листопад 13, 2015 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

На розгляд до Кіровоградської митниці ДФС протягом січня-жовтня 2015 року надійшло 18 звернень громадян. За типом надходження всі звернення надійшли поштою (безпосередньо від громадян).

За результатами виконання: 18 звернень виконано у встановлений термін. За статтю авторів звернень – 15 чоловіки (80%) , 3-жінки (20%).
За соціальним станом заявників: 1-від пенсіонера (6,6%), 1- від працівника органів Міндоходів (в т.ч. колишні) (6,6%), 1- від державного службовця (6,6%), 15-соціальний стан не визначено (80%).
Основні питання, що порушують громадяни в зверненнях стосуються: звільнення від митних платежів – 3 (20%), щодо продовження строку транзиту – 3 (20%), митне оформлення транспортних засобів – 3 (13,3%), роз’яснення різних питань митного законодавства – 8 (46,7%).
Протягом січня-жовтня 2015 року в Кіровоградській митниці ДФС здійснено 9 прийомів за зверненнями громадян, з них: 9 заяв (100%), яким надана усна відповідь (надано роз’яснення).
За статтю авторів звернень – 7 чоловіки (90%), 2 жінки (10%).
За соціальним станом заявників: 1 – від робітників (16,7%), 2 – від підприємців (33,3%), 6 – соціальний сан авторів звернень не визначено (50%).
Переважна більшість звернень громадян, що надійшли під час особистого прийому стосувались митних платежів, митного оформлення товарів та транспортних засобів та порушень митних правил.

Нагадуємо, що права громадян на звернення регулюється ст. 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян». Кожен може направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб з метою роз’яснення прав законних інтересів.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool