Кіровоград: музична школа відзначила свій ювілей

Квітень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1634 | Коментарі: 0

3 квітня в Кіровоградській обласній філармонії відбувся святковий концерт, присвячений 80-річчю від дня заснування Кіровоградської музичної школи № 1 ім. Г.Г. Нейгауза

Із визначною датою педагогічний колектив школи і його учнів привітав міський голова Олександр Саінсус, який побажав їм творчих успіхів та подолання нових висот на музичному Олімпі. Олександр Саінсус вручив колективу школи Почесну грамоту Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету і надзвичайно потрібний подарунок – сучасний музичний інструмент електронне піано “KAWAI”.
А самі винуватці віддячили всім, хто прийшов їх привітати і підтримати цього дня дивовижним концертом під бурхливі оплески переповненоЇ глядацької зали.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool