Кіровоград: муніципальний патруль на вулиці Біляєва

Червень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав  заступник міського голови Сергій Васильченко.

10 червня 2015 року проводилося рейдове обстеження по вулиці Бєляєва (від магазину АТБ по проспекту Правди, 9-а до території біля будинку Бєляєва,7).

Людей які, самовільно, торгують потенційно небезпечною продукцією тваринного і рослинного походження стає менше. Мабуть, люди які здійснюють незаконну торгівлю починають розуміти, що діяльність патруля не є тимчасовим явищем, а з огляду на не малі штрафи, дешевше виходить торгувати на ринках.

В рейді були задіяні представники управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення КМР, спеціалізованої інспекції та міської дружини КМР.
В результаті проведення рейдового відстеження спеціалістами спеціалізованої інспекції складено 5 протоколів (ст. 152 КУпАП).

З громадянами, які здійснюють торгівлю у невстановлених місцях, проведена роз’яснювальна та попереджувальна робота стосовно заборони “стихійної “ торгівлі на тротуарах міста, газонах та біля житлових будинків, утримання прилеглої території у неналежному санітарному стані, недопущення порушення спокою мешканців будинку. Торгівцям запропоновано реалізовувати сільськогосподарську продукцію в спеціально відведених місцях та на ринках міста Кіровограда.

Кіровоград: муніципальний патруль на вулиці Біляєва


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool