Кіровоград: муніципальний патруль на Попова

Травень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1405 | Коментарі: 0

21 травня 2015 року проводилося рейдове обстеження по вул. Попова (біля маг. «АТБ» та 5-ої поліклініки), про це у себе на сторінці у фейсбуці написав  заступник міського  голови Сергій Васильченко

Представники патруля кажуть було гаряче. І не тільки через теплу погоду.

Громадяни які реалізовували сумнівного походження продукцію в невстановлених для цього місцях дуже експресивно реагували на появу патруля і перевірку документів. Яких, у більшості торгівців не було, ні на товар, ні на саме заняття торгівлею…
В рейді були задіяні представники управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення КМР, спеціалізованої інспекції, міліції та міської дружини КМР.

Складено протоколів : спецінспекцією по ст. 152 КУАП -2 за реалізацію свіжого м’яса без відповідних документів та захаращення прилеглої території; та на дитячий ігровий майданчик розташований без дозвільних документів.

Міліцією за реалізацію свіжого м’яса без відповідних документів, протокол по ст. 160; торгівля овочевою продукцією зі стола та автомашини протокол по ст. 160.

Спеціалістом управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради були перевірені дозвільні документи в торгівельних павільйонах і підприємці у яких були відсутні картки обліку були запрошені до управління для з’ясування обставин.

З громадянами, які здійснюють торгівлю в неустановлених місцях, проведена роз’яснювальна та попереджувальна робота стосовно заборони “стихійної “ торгівлі на тротуарах міста, газонах та біля житлових будинків, утримання прилеглої території у неналежному санітарному стані, недопущення порушення спокою мешканців будинку. Запропоновано реалізовувати сільськогосподарську продукцію в спеціально відведених місцях та на ринках міста Кіровограда.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool