Кіровоград: муніципальна школа для посадовців продовжує свою роботу

Жовтень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1369 | Коментарі: 0

23 жовтня у Кіровоградській міській раді в рамках Муніципальної школи для посадовців відбувся другий семінар з питань запобігання та протидії корупції в органах місцевого самоврядування.

Провели його за запрошенням відділу кадрової роботи представники Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації Кіровоградської обласної державної адміністрації.
Перед початком семінару працівникам міської ради, які вже пройшли навчання у вересні, заступник директора Центру Сергій Ворона вручив сертифікати про підвищення кваліфікації.
Муніципальна школа продовжила свою роботу. Перед слухачами виступила методист навчально-методичного відділу Центру Катерина Бондаренко, яка розповіла про державну політику України у сфері протидії корупції та про нововведення в антикорупційному законодавстві.
Заступник керівника апарату облдержадміністрації - начальник відділу кадрової роботи апарату Альвіна Бондаренко нагадала присутнім про порядок проведення спеціальної перевірки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. А з особливостями відповідальності посадовців за вчинення корупційних правопорушень розповів заступник директора Центру Сергій Ворона.
Слухачі семінару отримають сертифікати про підвищення кваліфікації після проходження електронного тестування на знання антикорупційного законодавства.

ДЖЕРЕЛО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool