Кіровоград: моніторинг виконання умов закону здійснює робоча група прокуратури області

Лютий 11, 2014 | Новини | Переглядів: 938 | Коментарі: 0

У прокуратурі Кіровоградської області створена та працює робоча група з метою забезпечення належного виконання Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» від 29 січня 2014 року.

Очолив робочу групу прокурор Кіровоградщини Сергій Ленській. До її складу увійшли керівники управлінь та відділів прокуратури області.
Робоча група покликана забезпечити організацію ефективного розслідування кримінальних проваджень про злочини, пов’язані з масовими акціями та звільнити осіб від кримінальної відповідальності, адміністративного арешту та від покарань за вчинення злочинів зазначених у Законі.
Процес реалізації цього Закону може бути задіяний лише при виконанні вимог, визначених у ньому. Якщо ж до 17 лютого ці умови не будуть виконанні, органи прокуратури будуть діяти в рамках своїх повноважень так, як це передбачено Кримінальним кодексом та Кримінальним процесуальним кодексом України.

Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool