Кіровоград: молодіжний трудовий загін завершує свою роботу

Червень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

26 червня завершує свою роботу із благоустрою міста перший молодіжний трудовий загін. За час своєї діяльності загін у складі 30 учнів і студентів здійснив прибирання території біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, меморіального комплексу «Фортечні вали», скверу 60- річчя ВЛКСМ, парку відпочинку імені Пушкіна.

Роботодавці КП «Кіровоград-Благоустрій» залишилися задоволеними якістю роботи молоді.
– Ми дуже чекали в цьому році на допомогу молоді, тому що роботи у місті багато, йшли дощі, трава росте, а треба щоб місто стало охайнішим та привабливим для літнього відпочинку і дорослих і малечі, - говорить начальник дільниці комунального підприємства Альона Ворона. – Підприємство задоволене роботою цього молодіжного трудового загону та двома «золотими педагогами» Тетяною Діордієвою та Надією Кліменко. Завдяки їх педагогічному досвіду молодь була добре організована і змогла виконати значний обсяг робіт із наведення ладу і порядку в місцях відпочинку дорослих, малечі та молоді. Окрім того, під час 10 хвилинних перерв педагоги розповідали молоді цікаву інформацію про історію міста, його визначних місць.
Найпрацьовитіші учасники трудового загону були відзначені. Грамоти за сумлінну працю із благоустрою міста отримали Роман Панченко, Єгор Грицюк, Віктор Щоголєв та Валерія Попова.
Адміністрація підприємства також висловила слова щирої подяки відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради за співпрацю комунальниками та підтвердила, що чекатиме виходу на роботу наступного молодіжного трудового загону.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool