Кіровоград: молодий чоловік вбив старенького дідуся

Липень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

Між 28-річним чоловіком та 84-річним місцевим жителем виник конфлікт, що закінчився для дідуся фатально.

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції затримали підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого.
Пенсіонер мешкав сам у будинку, розташованому в дачному кооперативі. Особливо ні з ким не спілкувався, але часто приїздив в гості до своєї знайомої.
У літньої жінки квартирував 28-річний чоловік, який допомагав їй по господарству, так як кіровоградка потребувала догляду. Між стареньким та квартирантом виник конфлікт: дідусь не хотів, щоб «помічник» проживав у помешканні жінки. Між співрозмовниками виникла суперечка. Під час з’ясування стосунків зловмисник почав жорстоко бити 84-річного чоловіка.
Потерпілого було доставлено до обласної лікарні, де через кілька днів він помер. Результати судмедекспертизи вказали на те, що причиною смерті стала закрита черепно-мозкова травма.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Стосовно зловмисника обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool