Кіровоград: молодь області запрошують долучитись до Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції

Липень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

Управління молоді та спорту облдержадміністрації закликає молодь Кіровоградщини долучитись до Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене", що має на меті утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі.

Серед завдань акції: профілактика алкоголізму, наркоманії та тютюнопаління, контроль продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. А головне - виховання соціально відповідального суспільства.
За результатами проведення акції «Відповідальність починається з мене» молодіжні громадські організації та об’єднання, які братимуть в ній активну участь, отримають грошову винагороду у разі перемоги області.
Призовий фонд за I місце становить 5 відкритих спортивних дитячо-юнацьких майданчиків і грант 50 тис грн. для громадської організації; II місце - 3 відкриті спортивні дитячо-юнацькі майданчики, грант - 30 тис грн. для громадської організації; III місце - 2 відкриті дитячо-юнацькі спортивні майданчики, грант - 20 тис грн. для громадської організації.
Додаткову інформацію можна дізнатися за телефонами (0522) 24 28 52, 0668885848, 0666788375, 0506578921, або за допомогою електронної пошти - e-mail:obl.molodkr@mail.ru (Відділ молодіжної політики управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool