Кіровоград: мобілізація і ще раз мобілізація

Лютий 10, 2015 | Новини | Переглядів: 2598 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 лютого, під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка відбулось засідання міського оперативного штабу для координації роботи щодо забезпечення безпеки громадян та захисту об”єктів інфраструктури в місті.

Метою наради стало налагодження співпраці між органами місцевого самоврядування та силовими структурами міста.
Одне з голових питань, що піднімалися під час наради, - мобілізаційна робота. А саме, своєчасне і адресне повідомлення військовозобовязаних про виклик до військомату. Учасники наради звернули увагу на те, що через безпідставну відмову від мобілізаційних заходів громадяни можуть нести відповідальність до кримінальної.
Під час засідання було вирішено провести спільні наради з головами квартальних комітетів та завідуючими будинками з питань організації своєчасного повідомлення призовників. На гараді також обговорювалися шляхи налагодження роботи, важливої з точки зору забезпечення обороноздатності України.
Відповідно до Указу Президента України про часткову мобілізацію на 2015 рік, Сергій Васильченко доручив керівникам структурних підрозділів Кіровоградської міської ради щотижня звітувати про хід виконання програми мобілізації на 2015 рік.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool