Кіровоград: митниця оголошує конкурс

Листопад 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1359 | Коментарі: 0

Кіровоградська митниця оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця головного спеціаліста-юрисконсульта сектору правового забезпечення

Основні вимоги до кандидатів: повна вища освіта юридичного напряму підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом не менше 3-х років.

Іспит та відбір кандидатів на заміщення зазначеної вакантної посади буде проводитись Конкурсною комісією Державної митної служби України за адресою м. Київ, вул. Дегтярівська, 11-г.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається підрозділом кадрової роботи Кіровоградської митниці за тел. (0522) 22-28-06.
Термін прийняття документів - з 01.11.2012 по 30.11.2012
Адреса: м.Кіровоград, вул.Тореза, 27б, тел.(0522) 22-28-06

Прес-служба Кіровоградської митниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool