Кіровоград: Місцеві бюджети області отримали понад 18 мільйонів гривень плати за землю

Лютий 10, 2014 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

Лише за перший місяць року від юридичних та фізичних осіб регіону до місцевих бюджетів усіх рівнів надійшло 18,1 млн. грн. за користування землею. З них 84,5% або 15,3 млн. грн. перераховано юридичними особами, решта – фізичними.

Плата за землю включає в себе два види обов’язкових платежів – земельний податок та орендну плату. Перший повинні сплачувати власники землі та землекористувачі, другу – орендарі земельних ділянок, як фізичні, так і юридичні особи.
У Головному управлінні Міндоходів в області нагадують, що необхідно самостійно обчислити суму плати за землю станом на 1 січня, і не пізніше 20 лютого поточного року подати до органу доходів і зборів за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію на 2014 рік, з розбивкою річної суми податку рівними частинами за місяцями.
„Аби забезпечити адекватне наповнення місцевих бюджетів за рахунок плати за землю, ми об’єднуємо зусилля з органами влади, що реалізують державну політику у сфері земельних відносин, у сфері реєстрації речових прав на нерухоме майно та органами місцевого самоврядування”, – зазначив начальник ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool