Кіровоград: «Мистецькі вихідні» продовжуються!

Листопад 01, 2013 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

Багато скептиків говорили, що акція «Мистецькі вихідні» в Кіровограді не приживеться й згасне як тільки закінчиться літо.

Що ж, шановні, дозвольте Вас розчарувати. «Мистецькі вихідні» не тільки не закінчуються, вони переходять на новий рівень!
25 жовтня у пабі "Ла Манш" пройшов концерт відомої рівненської панк-рок групи "Брем Стокер". Важко передати ті емоції, що вирували у пабі під час виступу цих надзвичайно харизматичних рокерів. Після того як аудиторію розігріли затяті кіровоградські диверсанти «Поза счастья», вечір однозначно перестав бути млосним, а ментальна температура в приміщенні стрімко скакнула догори. Справжнє шоу розпочалось коли на сцену вийшли «Стокери». Натовп під сценою екстатично вимахував у повітрі кулаками, складеними в фірмову «козу»; колонки весь час норовили виповзти у глядацький зал; Олексій Казанцев, соліст гурту, розказував повчальні життєві історії. А ще глядачів запросили на сцену під час виконання композиції «Суліко». Після концерту «Стокери» зізнались нам, що помітили як зі стелі пабу почала опадати штукатурка. Запевняємо Вас, це була не метафора.
І що ж тепер? Невже свято закінчилось, запитаєте Ви? Ні. Все тільки починається.Тепер щотижня ми будемо раді вітати Кіровоградців та гостей міста на різних закритих дислокаційних майданчиках, розташованих не лише по вулиці Дворцовій, а по пабам, кафе, галереям, концертним та спортивним залам усього міста.
 

Нагадуємо, що ми чекаємо на свіжі ідеї та на талановитих кіровоградців. З ідеями, ініціативами та пропозиціями звертайтесь до Інформаційно-ресурсного Центру за адресою: вул. Дзержинського 53-а, телефон: (0522) 32-16-62, e-mail:irc_kr@ukr.net.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool