Кіровоград: міст через Інгул на Лелеківці обов’язково буде зведений

Січень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

Пішохідний міст через Інгул біля парку Пушкіна вже виготовлений і за сприятливої погоди він буде змонтований. Про це повідомив під час прес – конференції секретар міської ради Іван Марковський.

В планах міської влади цього року зайнятися також більш складним транспортним об’єктом – автомобільним мостом, який з’єднає два береги Лелеківки: вулиці Московську і Балтійську. Це важлива комунікація для мешканців цих мікрорайонів, наголосив Іван Марковський, і вона дозволить суттєво розвантажити залізничний переїзд на Старій Балашівці.
Цього року у бюджеті передбачені кошти у сумі 300 тисяч гривень на виготовлення проектної документації, але якщо будуть суттєві надходження від продажу акцизних товарів, відзначив Іван Марковський, то будівельні роботи теж розпочнуться цьогоріч. Загалом, за попередніми розрахунками, на зведення такої переправи необхідно близько 3 мільйонів гривень

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool