Кіровоград: міська влада звертається до воїнів-інтернаціоналістів

Лютий 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1399 | Коментарі: 0

Шановні воїни - інтернаціоналісти, ветерани війни в Афганістані!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день далекого 1989 року радянські війська були виведені з території Афганістану. До мирного життя поверталися не за роками змужнілі, посивілі чоловіки, брати, сини, онуки, позаду яких залишалися жорстокі будні десятирічної війни, а попереду - адаптація до мирного життя.
Десять років українські родини, чиї сини, брати і батьки брали участь у військових діях, з нетерпінням чекали на цей день. Однак не для всіх він прийшов радісним і щасливим. Тисячі співвітчизників, серед яких і наші земляки - кіровоградці, так і не повернулися до рідної домівки. Це тяжкі і непоправні втрати. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих. А всім, хто пройшов через горнила жорстоких воєн, бажаємо міцного здоров’я, сили духу, родинного щастя та благополуччя.
Більшість воїнів-інтернаціоналістів і сьогодні в строю - мирною працею вони продовжують вірно служити Батьківщині.
У свою чергу, міська влада сьогодні робить все можливе, щоб ветерани афганської війни почували себе потрібними своєму місту. Ми дуже розраховуємо на ваш життєвий досвід, вашу ініціативність і вашу принциповість.
Нехай завжди над Україною буде мирне сонячне небо!

Міський голова Олександр Саінсус Секретар міської ради Ігор Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool