Кіровоград: міська влада звернулася до керівників усіх закладів

Липень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1355 | Коментарі: 0

Сьогодні, 24 липня кіровоградці прощатимуться з чотирма українськими героями - спецпризначенцями, які поклали свої голови на Сході в селищі Ізварине Луганської області. Громадянська панахида розпочнеться о 9.00 на Театральній площі.

В останню путь проведеть сьогодні підполковника Коваленка Юрія Вікторовича, майора Мастернака Романа Андрійовича, старшого сержанта Алєксєєва Миколу Васильовича та солдата Майсєєва Станіслава Анатолійовича. У зв’зку із проведенням у Кіровограді громадянської панахиди за загиблими воїнами, заступник міського голови Сергій Васильченко звернувся до усіх керівників розважальних закладів, закладів торгівлі, ресторанного господарства з проханням уникнути заходів з використанням гучної музики. Нагадаємо, що 15 липня поблизу пункту Ізварине Луганської області загинуло восьмеро бійців кіровоградського 3-го полку спецпризначення.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool