Кіровоград: міська влада заборонила продаж алкоголю у центрі міста

Березень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада своїм рішенням визначила сквер «Центральний», в межах вулиць Гоголя, Великої Перспективної, Преображенської та території ЗАТ «Смак», місцем, що не визначене для продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та столових вин.

Із клопотанням про заборону в цьому місці торгівлі алкоголем до міської влади звернулося УМВС України в Кіровоградській області. Міліція обгрунтувала свої пропозиції чисельними зверненнями громадян на порушення громадського порядку та тиші у нічний час на території скверу «Центральний».
Прийняте рішення розповсюджується на об’єкти торгівлі та заклади ресторанного господарства, які розміщені на території скверу «Центральний», з моменту закінчення у них терміну дії або анулювання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями.

Крім того, відповідног до прийнятого рішення, має бути упорядкувана роздрібна торгівля пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями на території міста Кіровограда шляхом заборони продажу цих товарів з 22.00 до 8.00 у підприємствах торгівлі та закладах ресторанного господарства (крім тих, яким встановлено режим роботи в нічний час)

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool