Кіровоград: міська влада вітає з Днем Перемоги!

Травень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни!  Шановні кіровоградці!

Щиро вітаємо Вас зі святом доблесті і героїзму – Днем Перемоги!
Прийміть доземний уклін за те, що з честю пройшли жорстокі випробування Великої Вітчизняної війни, вистояли, зберегли і передали у спадок новим поколінням частинку свого досвіду, любові до рідної землі. Ви – наша сила, наша пам'ять, наша гордість.
Серед тих, хто звільнив Європу від фашистського рабства немало наших земляків - кіровоградців, які своєю мужністю та відвагою на передовій, в партизанських загонах, у підпіллі та на підприємствах тилу наближали Велику Перемогу. Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро бажаємо вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років активного життя, тепла людських стосунків та родинного затишку.

 

Міський голова Олександр Саінсус  Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool