Кіровоград: міська влада вітає

Березень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.
Немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері.
Комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити життя міста без цілодобової роботи цих служб. Працівники комунальних підприємств невтомно піклуються, щоб у домівках була вода, тепло, щоб тішили око прибрані вулиці, двори і під’їзди.
На Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності міста.
У день професійного свята бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного щастя, професійних успіхів і нових трудових здобутків, миру й злагоди в сім’ях, здійснення всіх життєвих планів і сподівань!

Міський голова Олександр Саінсус  Секретар міської ради Іван Марковський


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool