Кіровоград: міська влада тримає на контролі питання роботи пасажирського транспорту

Жовтень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1346 | Коментарі: 0

Одностороння відмова керівництва АТП 13527 виконувати пасажирські перевезення на маршрутах, відповідно до укладених договорів, залишається акцією поза логікою дій транспортного підприємства

 Але без сумніву такий бойкот мав на меті боляче вдарити по кіровоградцях, ніс деструктивну складову в організацію роботи громадського транспорту в обласному центрі і, мабуть, бажання показати неспроможність міської влади діяти в умовах непередбачуваних обставин. Це відзначив заступник міського голови Сергій Васильченко під час прес – конференції у міській раді сьогодні, 14 жовтня. Ще можна зрозуміти позицію транспортників на внутрішньо міських маршрутах, де у АТП є невдоволеність тим, що доводиться перевозити левову частку пільгових категорій населення, акцентував увагу заступник міського голови. Але селище Нове випадає з цього ряду. Із 12 транспортних одиниць, які обслуговували маршрут №274, 9! працювало у режимі “Експрес”з тарифом 3.50 і лише 3 – у звичайному режимі руху. Як це зрозуміти! Важливо, щоб кіровоградці знали – міська влада повністю профінансувала АТП 13527 державну субвенцію на відшкодування перевезення пільговиків за всіма підписаними угодами. - Наші дії у відповідь були оперативними, ми їх узгоджували консультуючись безпосередньо на місцях з пасажирами селища Нового, Старої Балашівки, - наголосив Сергій Васильченко, - Звернулися з пропозицією співпраці до всіх кіровоградських перевізників. І це дало свій результат, сьогодні ті маршрути, які покинули напризволяще працівники “Автобусного парку” повністю під контролем міської влади.
Селище Нове, наприклад, обслуговують 22 автобуси класу БАЗ, порівну, як “експреси” і як “пільгові”. Сергій Васильченко висловив подяку усім керівникам транспортних підприємств, які підставили плече місту. Завдяки підприємству “Автолегіон Варванської Ю.В.” вдалося не тільки підсилити основний маршрут на Стару Балашівку - №111, а й відновити роботу маршруту №111а, напрацьовується маршрут №111б, як того хотіли мешканці мікрорайону.
Заступник міського голови звернув увагу, що міська влада і в подальшому буде діяти виключно в рамках правового поля і в інтересах громадян. По закінченні 30-денного терміну з моменту прийняття рішення міськвиконокомом про розірвання угод з “Автобусним парком”, обов’язково буде оголошений відкритий конкурс на всі вакантні маршрути, у якому зможуть взяти участь будь – які підприємства з усієї України, у тому числі, як це не дивно, але і підприємство АТП – 13527. Сергій Васильченко висловив сподівання, що переможцем у конкурсі виявится таки кіровоградське підприємство, оскільки це, у першу чергу, робочі місця і надходження до бюджету.

джерело

читайте также: Кировоград: заместитель мэра о перспективах общественного транспорта (видео)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool