Кіровоград: міська влада працюватиме виключно в рамках діючого законодавства

Серпень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 серпня, секретар міської ради Іван Марковський зустрівся з представниками міських організацій політичних партій, громадських організацій та об’єднань. На зустрічі, зокрема, були присутні представники “Батьківщини”, УДАРу, “Рідного міста”, “Народного контролю”, “Самопомочі”, КУНу, “Свободи”, Радикальної партії.

 Кіровоград, як всі міста України стоїть на старті виборчих перегоняв до місцевих органів влади, хоч фактично виборчі перегони в обласному центрі вже розпочалися, - звернувся до учасників зустрічі Іван Марковський. – Передбачаю, що це будуть достатньо складні і напружені вибори. У той же час запевняю, що міська влада працюватиме виключно у законодавчому полі, забезпечить повну технічну готовність усіх виборчих дільниць та вчасний початок кампанії.
Іван Марковський наголосив на необхідності дотримання принципу толерантності і поваги до усіх учасників виборчого процесу.
- Може так статися, що в один і то же час, в одному і тому ж місці різні політичні сили матимуть намір провести акції, звернув увагу Іван Марковський. - Нічого страшного в цьому немає - відділ з питань внутрішньої політики допоможе в таких випадках визначити та узгодити час і місце проведення акцій.
Очільник міста також відзначив, що міська влада відкрита до спілкування з політичними партіями, готова вислухати усі конструктивні пропозиції щодо покращення організації виборчого процесу. У свою чергу, вже незабаром розпочнеться ремонт у декількох приміщеннях виборчих дільниць.
Іван Марковський не міг обійти своєю увагою і болючу сьогодні тему для нашого міста - крадіжки кабелів із ліфтів багатоповерхівок, що лише протягом останніх тижнів призвели до зупинки 57 ліфтів.
- Під час своїх зустрічей з виборцями акцентуйте, будь ласка, увагу людей на тому, що ліфти – це їхня власність і збереження ліфтового господарства, його безперебійне функціонування найкраще можуть гарантувати і забезпечити лише спільні зусилля громади і влади, - звернувся до лідерів політичних сил Іван Марковський.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool