Кіровоград: міська влада оголосила війну незаконним МАФам

Червень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

У Кіровограді прокотилася хвиля намагання самовільно встановити незаконні засоби реклами та малі архітектурні форми і завдання міської влади – оперативно і ефективно зупинити ці процеси.

На цьому акцентував увагу секретар міської ради Іван Марковський сьогодні, 8 червня, під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради.
- За одну ніч у місті встановлено без будь якого дозвільного документу 12 МАФів, як гриби повиростали білборди, що несуть загрозу здоров’ю і життю людей, - повідомив Іван Марковський. – Власників конструкцій знайти неможливо, вони ховаються. Такого неподобства у Кіровограді не буде! Перший же день, коли на вулиці Маршала Конєва почали зносити незаконні засоби реклами, виявив і їх власників і тих, хто лобіював їхні інтереси, підкреслив секретар міської ради.
- Хочу звернути увагу усіх, хто телефонував мені того дня з проханнями, умовляннями та погрозами, - попередив Іван Марковський, - це даремна справа. До 25 червня на території Кіровограда не залишиться жодної незаконно встановленої конструкції.
Одночасно у міській раді кадрово підсилили цю надзвичайно напружену сьогодні ділянку роботи. Іван Марковський представив колегам нового заступника начальника управління містобудування та архітектури Ірину Мартинову і висловив сподівання, що вона докладе максимум зусиль для наведення ладу в царині реклами та малих архітектурних форм.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool