Кіровоград: міська влада не приймала рішень щодо облаштування літніх майданчиків

Квітень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

Із першими теплими весняними днями розпочали проявляти свою активність і керівники закладів громадського харчування та ресторанного господарства на вулиці Дворцовій у Кіровограді, повідомляє сайт міськради

Зранку кафе “Черчіль” розпочав монтаж “літника” на своєму минулорічному місці, а ресторан “Primo Violino” на своєму майданчику вже облаштовуав інтер’єр. Заступник міського голови Сергій Васильченко відзначив, що жодних рішень, жодних дозволів на розгортання літніх об’єктів торгівлі ні міська рада, ні її виконавчий комітет не давали. Такі дії підприємців, на його думку, є самовільними та незаконними.
Сергій Васильченко доручив комісії у складі представників управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення, головного управління ЖКГ, управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, спеціспекції вийти на місце і вивчити ситуацію. Але, якщо дирекція пабу “Черчіль” вчасно зрозуміла свою поспішність і, не без допомоги громадськості, припинила монтажні роботи, то дирекція “Primo Violino” знову продемонструвала неповагу до закону і зневагу до громади міста. Відповідно, комісія склала протокол про порушення правил благоустрою Кіровограда.
Такі дії, відзначив Сергій Васильченко, обов’язково отримають відповідну фахову юридичну оцінку. Крім того, це може суттєво вплинути на рішення міської ради щодо надання ресторану права на організацію літнього майданчика у поточному році.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool