Кіровоград: міська влада готує товарну експансію

Лютий 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1394 | Коментарі: 0

Впродовж двох днів, 27 – 28 лютого, на площі перед Кіровоградською міською радою відбудеться великий ярмарок з продажу продуктів харчування.

У ярмарку, який розпочнеться о 8.00 візьмуть участь провідні місцеві виробники продуктів харчування першої необхідності та торгівельні організації. Серед товарів, які будуть реалізовуватися за цінами товаровиробників будуть представлені продовольчі групи, що користуються сьогодні надзвичайно високим попитом: борошно, олія, цукор, крупи.
- Ми свідомо пішли на організацію такого ярмарку саме у ці дні, коли якоюсь мірою ажиотажний попит змушує людей спустошувати полички магазинів, - говорить заступник міського голови Сергій Васильченко. Сподіваюся, що такий ярмарок, як і ряд інших заходів міської влади, стабілізують ситуацію на продовольчому фронті у Кіровограді.
 

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool