Кіровоград: Міська влада допоможе документально оформити ОСББ

Травень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1353 | Коментарі: 0

Про це на своїй  сторінці у фейсбуці написав заступник міського голови Кіровограда Сергій Васильченко

Верховна рада України визначилася з пріоритетними напрямками розвитку і функціонування міської комунальної власності. ЖЕКи та КРЕПи в минулому, країна бере курс на створення ОСББ. Так, це буде не дуже просто, спочатку. Але є багато переваг саме в такій формі господарювання. Це і більш прозорий розподіл зібраних коштів, і визначення самими співвласниками напрямків витрачання коштів, нарешті більша відповідальність за спільне майно.

А тому на базі головного управління ЖКГ вирішено створити консультативний осередок з прийому громадян по питанню створення та функціонування ОБ’ЄДНАНЬ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ (ОСББ).

Консультації будуть надаватися щосереди з 08:30 до 11:30, у кабінеті 224 контактний тел.: 24 59 39. Прийом буде вести Ігнатко Ірина Миколаївна - спеціаліст 1 категорії відділу капітального ремонту, реформування та розвитку житлово-комунального господарства Головного управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool