Кіровоград: міська рада зменшила чисельність свого апарату (ФОТО)

Липень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1298 | Коментарі: 0

З метою економного і раціонального використання бюджетних коштів та оптимізації структури своїх виконавчих органів міська рада своїм рішенням зменшила загальну чисельність апарату Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, скоротивши 17 посад.

Як повідомила начальник відділу кадрової роботи Світлана Балакірєва, відповідно до прийнятого рішення, скорочується посада першого заступника міського голови, дві посади завідувачів секторів, по одній посаді заступника начальника управління, заступника начальника відділу, одна посада начальника відділу управління, три посади головних спеціалістів відділів, одна посада головного бухгалтера відділу, одна посада головного спеціаліста сектору, три посади спеціалістів першої категорії, посади старшого інспектора і інспектора та водія. Нові структура та загальна чисельність апарату Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради , штати апарату Кіровоградської міської ради, її виконавчого комітету та виконавчих органів міської ради вводяться в дію з 10 жовтня 2014 року. Одночасно міська рада підтримала оптимізацію виконкомів Кіровської та Ленінської районних в місті рад та рекомендувала встановити чисельність апаратів Кіровського виконкому в кількості дев’яти, а Ленінського – восьми штатних одиниць.

джерело, фото Ігоря Філіпенка

Кіровоград: міська рада зменшила чисельність свого апарату

Кіровоград: міська рада зменшила чисельність свого апарату
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool