Кіровоград: міська рада вимагає притягнення до відповідальності судді

Квітень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1212 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада сьогодні, 28 квітня, під час другого засідання 48 сесії, доручила секретарю міської ради Івану Марковському забезпечити звернення до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України зі скаргами щодо неналежної поведінки судді Ленінського районного суду міста Кіровограда під час увалення ним ряду постанов і ухвал.

За інформацією начальника юридичного управління міської ради Марини Смаглюк, таке звернення міська рада робить, враховуючи наявність підстав, визначених Законом України “Про судоустрій і статус суддів” для притягнення судді до дисциплінарної відповідальності та наявність допущених ним порушень під час винесення судових рішень.
А перед цим депутатський корпус своїм рішенням визнав можливим поновлення на роботі посадовців виконавчих органів Кіровоградської міської ради за рішенням судів лише рішенням міської ради. Як перший прецедент виконання такого рішення, міська рада не дала добро на поновлення на своїх посадах екс – першого заступника міського голови Анатолія Перевозника та екс – заступника міського голови Геннадія Осетрова.

за матеріалами, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool