Кіровоград: міська рада вибрала секретаря (ФОТО)

Грудень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 2587 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада із другої спроби обрала свого секретаря. Підрахунок виборчих бюлетенів засвідчив – 24 голоси підтримки отримала запропонована міським головою кандидатура депутата Володимира Смірнова.

Володимир Смірнов зайняв своє місце у президії і подякував колегам за висловлену довіру. Новообраний секретар міської ради запевнив, що сприятиме злагодженій роботі всього депутатського корпусу та пообіцяв, що опановуватиме науку служби у місцевому самоврядуванні прискореними темпами.

Від моменту обрання секретаря міська рада розпочала результативну роботу. Депутати повернули до порядку денного виключені зранку питання про затвердження кількісного та персонального складу виконавчого комітету Кіровоградської міської ради та про затвердження складу постійних комісій Кіровоградської міської ради.

Володимир Смірнов


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool