Кіровоград: міська рада розірвала договір з автобусним парком

Жовтень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1200 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради у зв’язку з систематичними порушеннями підприємством-перевізником ПАТ «Автобусний парк» 13527 вирішив розірвати договори на регулярні перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Кіровограда № 46, 100, 101, 102, 103, 104-а, 111-а, 111-б, 116, 118, 126-а, 130, 150, 274 на підставі п. 4.3.1 даних договорів.

На засіданні виконавчого комітету секретар міської ради Іван Марковський нагадав присутнім про те, що ПАТ «Автобусний парк» одноосібно припинило обслуговувати всі маршрути громадського транспорту. Підприємство відповідно до договорів, укладених із міською владою, мало зобов'язання на обслуговування маршрутів, у тому числі у напрямку, що з’єднує Кіровоград та селище Нове.
Заступник міського голови Сергій Васильченко наголосив на тому, що ПАТ "Автобусний парк" не попередило міську владу, відповідно до визначеного законодавством порядку про припинення обслуговування маршрутів, односторонньо порушило умови угоди про перевезення пасажирів.
Нещодавно, як повідомив Сергій Васильченко, на селищі Новому відбулися збори громадськості стосовно вирішення траспортного обслуговування селища. Міська влада зобов'язалася перед мешканцями забезпечити транспортне сполучення між селищем та містом. Цю обіцянку виконали, наголосив Сергій Васильченко.
За словами заступника міського голови, міська влада досягла домовленостей з усіма іншими перевізниками про встановлення додаткових транспортних засобів на тих маршрутах, які обслуговував ПАТ «Автобусний парк».
З метою недопущення можливого виникнення соціальної напруги, пов’язаної з роботою громадського транспорту, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради доручив терміново укласти до проведення відповідного конкурсу договір на перевезення пасажирів за міським автобусним маршрутом № 274 «площа Богдана Хмельницького – сел. Нове» з іншим автомобільним перевізником, на строк не більше як три місяці.
Виконавчим органам Кіровоградської міської ради необхідно розглянути питання щодо кількості пільгових місць у салонах автобусів, що обслуговують міські автобусні маршрути та провести до 15 листопада 2014 року громадські слухання з даного питання.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool