Кіровоград: міська громадська рада обрала керівні органи

Травень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

25 травня відбулося перше засідання новообраної Громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради. У засіданні взяли участь 52 члени Громадської ради із 75 обраних.

Учасники зібрання погодили проекти Положення про Громадську раду при виконавчих органах міської ради та Регламент, а також обрали керівні органи.
Шляхом рейтингового голосування головою Громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради обрано Олександра Величка, голову ГС “Рада учасників бойових дій, інвалідів війни, членів сімей загиблих та волонтерів “Патріот”, першим заступником голови Громадської ради стала Тетяна Бородіна, яка представляє БО “БФ “Кіровоград волонтерський”, а секретарем обрано Аллу Суліму, представника КОО ГО “Самопоміч”.

На засіданні також утворено сім постійних комісій Громадської ради та обрано їх голів. До президії Громадської ради, як робочого органу цієї структури ввійшли, крім голови, першого заступника та секретаря, й голови постійних комісій: Людмила Шубіна, Олександр Тарасов, Ігор Погасій, Ігор Козуб, Василь Чернійчук, Людмила Харламова та в.о. голови комісії Інесса Колпак.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool