Кіровоград: міська дитяча лікарня має шанс отримати власне приміщення

Вересень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1305 | Коментарі: 0

Ремонт старого корпусу пологового будинку №1 у Кіровограді виходить на фіншну пряму. Хід та якість виконаних робіт заїхали перевірити до закладу охорони здоров’я секретар міської ради Іван Марковський разом із начальником профільного управління Оксаною Макарук.

- Чому для нас є важливим оперативно завершити ремонт пологового будинку? Бо ми добре усвідомлюємо, що процеси децентралізації рано чи пізно обов’язково поставлять кожну громаду перед необхідністю детально обраховувати всі свої видатки, у тому числі і у галузі медицини, - відзначив Іван Марковський.

– Ремонт корпусу пологового будинку №2 виконаний якісно, тут створені надзвичайно комфортні умови перебування породіль, а разом із сучасним медичним устаткуванням і високою кваліфікацією персоналу ми фактично створюємо міський перинатальний центр. Після проведеного ремонту площі пологового будинку на Новомиколаївці дозволять забезпечити надання необхідної допомоги усім майбутнім мамам у Кіровограді. Таким чином, з’являється можливість перевести сюди і пологовий будинок №2, а на звільненій площі знайти нарешті місце для міської дитячої лікарні, яка до цього часу не має свого приміщення і змушена його орендувати.

За інформацією начальника управління охорони здоров’я Оксани Макарук, ремонтні роботи мають бути закінчені до кінця жовтня поточного року, а на їх виконання з міського бюджету було використано 1,2 мільйона гривень.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool