Кіровоград: міні-порностудія у центрі міста

Липень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

Мешканка одного з районів області виїхала до Кіровограда та винайняла квартиру.

У подальшому для ведення «бізнесу» використовувала ноутбук та платіжний термінал для отримання «зарплати». За ці дії відповідно до норм чинного законодавства їй може загрожувати покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років.
Наприкінці червня у поле зору працівників сектору по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Кіровоградській області потрапила 19-річна дівчина. Маючи лише загальну середню освіту та без постійного місця роботи, вона проживала окремо від батьків і самостійно винаймала собі квартиру у центрі міста.
Згодом з’ясувалося, молода особа, використовуючи соціальні мережі, розмістила на одній із сторінок власне оголошення недвозначного змісту. У подальшому, в режимі реального часу вела «віртуальне спілкування» з клієнтами за грошову винагороду.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч. 2 ст. 301 Кримінального кодексу України «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів». У даний час вирішується питання про оголошення особі повідомлення про підозру.

За матеріалами СБЗПТЛ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool