Кіровоград: Міліція вилучила з незаконного обігу понад 140 набоїв

Вересень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

Працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини з 30 серпня по 4 вересня провели на території області оперативно-профілактичну операцію «Зброя та вибухівка».

У результаті вжитих заходів правоохоронці виявили 17 фактів, пов’язаних із незаконним обігом вогнепальної зброї та боєприпасів, за якими відкрито кримінальні провадження. Із незаконного обігу вилучено понад 140 набоїв, три пістолети та одну гранату.
Також перевірено 38 об’єктів дозвільної системи, чотири одиниці автотранспорту, що залучається до перевезення озброєння, та понад 1200 власників зброї за їх місцем проживання. Виявлено 11 адміністративних порушень, пов’язаних із придбанням, зберіганням та використанням зброї, призупинено функціонування одного об’єкту дозвільної системи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool