Кіровоград: міліція приймає громадян

Квітень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1075 | Коментарі: 0

У цьому впевнений виконувач обов’язків начальника УМВС України в Кіровоградській області підполковник міліції Віктор Мігалатюк.

З початку року на особистому прийомі у Віктора Васильовича побували близько сотні громадян, 330 мешканців області надіслали письмові звернення. Їх невелика частина й досі ще залишається на розгляді.
Минулого понеділка підполковник Мігалатюк провів особистий прийом громадян. Уважно вислухавши заявників, він прийняв кілька письмових заяв та відразу ж дав доручення своїм підлеглим.
Вже найближчим часом Віктор Васильович планує зустрітися з жителями деяких районів області. Того самого він вимагає і від керівників окремих підрозділів апарату Управління, які часто бувають у відрядженнях.
- Я впевнений, що саме спілкуючись з людьми, можна краще дізнатися про ті питання, які ще належить доопрацювати міліції у своїй щоденній діяльності, – говорить в.о. начальника УМВС в області. – Цю інформацію ми будемо постійно аналізувати і робити відповідні висновки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool