Кіровоград: міліція посилить охорону громадського порядку

Травень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

З нагоди Дня Перемоги в обласному центрі відбудеться урочиста хода до Меморіалу Слави та покладання квітів до Вічного вогню в пам’ять про загиблих у Великій Вітчизняній війні.

Охорону громадського порядку під час зазначених заходів забезпечуватимуть близько 160 правоохоронців.
Загалом, за попередніми даними, на території області у понад 100 населених пунктах відбудеться більше 180 масових заходів, присвячених святкуванню 9 травня, участь у яких візьмуть маже 68 тисяч громадян.
Під час урочистостей безпосередньо у місцях їх проведення за дотриманням громадського порядку слідкуватимуть близько півтисячі правоохоронців разом з громадськими активістами.
Працівники міліції закликають жителів і гостей області до толерантного та ввічливого ставлення один до одного, не допускати порушень правопорядку, а про будь-які протиправні прояви негайно повідомляти на лінію «102».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool