Кіровоград: міліціонери викривають нарколюбителів

Лютий 27, 2013 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС України Кіровоградській області у ході проведення розслідування за фактом зберігання наркотичних засобів 29-річною кіровоградкою викрили незаконну діяльність двох жителів сусідньої області, які займалися виготовленням опію.


На початку лютого під час профілактичного відпрацювання міста Кіровограда на одній із вулиць працівники міліції затримали місцеву жительку. У жінки оперативники виявили шприц із опієм об’ємом 1 мл та пігулку білого кольору.
За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження та розпочали розслідування. У результаті вжитих заходів працівники міліції вийшли на слід двох жителів Миколаївської області, 35-річної жінки і 43-річного чоловіка, який був раніше засуджений за зберігання наркотичних засобів.
Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні, де проживали особи, оперативники виявили лійку із нашарування коричневого кольору, кілька пластикових пляшок із рідиною із запахом оцту та опієм об’ємом близько 170 мл, пакет із опієм екстракційним вагою близько 150 грамів, а також 7 конвалют по 10 пігулок у кожній із написом «Димедрол».
Наркотичні та лікарські засоби правоохоронці вилучили і направили на дослідження.
Дії осіб попередньо кваліфіковано за ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України, слідство триває.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool