Кіровоград: міліціонера засудили за незаконне виселення пенсіонерів

Вересень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

Вироком Кіровського районного суду м. Кіровограда до 3 років позбавлення волі засуджено дільничного інспектора міліції громадської безпеки Кіровського ВМ УМВС України в Кіровоградській області.

 

Встановлено, що дільничний, усвідомлюючи протиправність своєї поведінки, вчинив незаконне виселення двох жителів будинку, чим порушив не лише їх права на житло, але й заподіяв їм істотну шкоду та підірвав авторитет органів міліції.
Більше того, обвинувачений вчинив злочин відносно пенсіонерів, один з яких має вік 103 роки.
Разом з тим, слід зазначити, що винний у скоєному злочині вини не визнав, не розкаявся та не вибачився перед потерпілими.
Дії правоохоронця кваліфіковані ч. 1 ст. 365 Кримінального кодексу України, тобто перевищення влади або службових повноважень, та засуджено до 3 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади у правоохоронних органах строком на 2 роки та виплати штрафу в сумі 4250 грн.
Прес-служба прокуратури міста Кіровограда


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool