Кіровоград: мікрорайон «Шкільний» - День бібліографії

Квітень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1558 | Коментарі: 0

22 квітня колектив бібліотеки-філії №8 , що на мікрорайоні «Шкільний», підготував та провів День бібліографії «Бібліотека – джерело екологічної інформації» з учнями загальноосвітнього закладу №16.

На межі 3-го тисячоліття екологія стала для всього людства не лише наукою, але й причиною замислитися як жити і поводити себе у ставленні до навколишнього середовища.
Напередодні у читальному залі бібліотеки було оформлено книжкову виставку «Екологія XXI століття» та запропоновано інформаційно-бібліографічний фуршет «Людина та природа», до якого була включена література по темі заходу та підготовлений веб-список «Наша Планета – колиска життя».
Веб-бібліографічний серфінг «Нехай земля квітує всюди» допоміг дізнатися про офіційні сайти з питань екології.
Всі присутні отримали консультацію про пошук інформації в каталогах та картотеках бібліотеки, переглянули відеофільми, залюбки відповідали на запитання вікторини, активно брали участь у конкурсах та іграх. Також учасники поділилися своїми враженнями від почутого та побаченого.
День бібліографії не лише інформував присутніх про стан навколишнього середовища, а підвів їх до усвідомлення того, що вони маленька частинка великої планета Земля і повинні завжди думати про її майбутнє.

Валентина Кизілова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool