Кіровоград: Микола Павленко вручив погони ветеранам-фронтовикам

Травень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1429 | Коментарі: 0

До святкового наказу з усієї області включили 8 офіцерів у відставці. Всі вони отримали дострокові звання від майора до полковника міліції. Урочистої миті в родині Миколи Івановича Рудомана в цей день очікувала вся родина.

Колишній фронтовик після закінчення війни вирішив присвятити своє подальше життя боротьбі за справедливість, тож без вагань вступив на службу в міліцію.
У 1952 році на посаді міліціонера окремого стройового відділення 3-го міськвідділення міліції міста Кіровограда він отримав своє перше спеціальне звання «сержант міліції», а ось сьогодні, більше ніж через 60 років – почесне звання «полковника».
Вручити погони сивочолому колезі, подякувати за службу та звитягу, побажати міцного здоров’я та довгих років життя прибув особисто головний міліціонер області полковник Павленко. Не обійшлося і без подарунків. Микола Володимирович передав дідусеві грошову премію та гостинці.


- Це дуже важливо – завжди пам’ятати про тих, хто виборов майбутнє для свого народу. Вони переможці. Люди, що витримали бій, не боялися дивитися смерті у вічі і врешті продовжили боротися за мир вже на визволеній від загарбників землі. Я від себе особисто та своїх колег вклоняюся кожному з них за подвиг! Вічна слава і наша безмежна подяка їм, – зазначив начальник Управління МВС в області.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool