Кіровоград: «Ми козацького роду»

Жовтень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Вихованці дитячо-юнацького клубу «Зміна» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради відзначили День Українського козацтва і День захисника України патріотичною програмою «Ми козацького роду».

Діти запросили на свій святковий захід учасника антитерористичної операції на Сході України Віталія Черниха, який розповів про українських козаків, їх спосіб життя, ознайомив зі службою в сучасній українській армії.

Віталій Черних пограв з дітьми у теніс - спортивну гру на спритність, влучність та швидкість реакції і відзначив, що ці якості для військового є дуже важливими. Він також приніс на зустріч з дітьми військову амуніцію, яку діти з цікавістю розглядали та приміряли на себе.

По закінченню патріотичної програми вихованці ДЮК «Зміна» разом з педагогом клубу Ганною Кліменко та Віталієм Чернихом відвідали меморіальний комплекс «Фортечні вали», де поклали квіти біля Вічного вогню та на «Алеї слави» учасникам АТО з Кіровоградщини, які загинули за свободу і незалежність України і вшанували загиблих воїнів хвилиною мовчання.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool