Кіровоград: мешканців скликають на Віче

Лютий 25, 2014 | Новини | Переглядів: 2515 | Коментарі: 5

Рада Кіровоградського Євромайдану скликає Віче та звертається до нового Голови облради Олександра Черноіваненка

Рада Кіровоградського Євромайдану вирішила звернутися до громади міста та скликає позачергове Віче з намірами прозвітувати про виконання рішень Євромайдану.
Наразі рада має наміри запропонувати для обговорення питання створення люстраційного комітету, діяльність якого буде розповсюджено як на осіб, що віддавали та виконували злочинні та корупційні накази так і до тих осіб хто буде висунутий громадою для виконання владних повноважень.
Також планується заслухати тимчасовий звіт про наміри призначеного Голови облради від ВО «Батьківщина» Олександра Черноіваненка.
Надаємо текст звернення.
«26 лютого 2014 року, в місті Кіровограді, на площі імені Героїв Майдану відбудеться чергове Віче «Євромайдан в Кіровограді».
Головні питання, які будуть винесені на цьому заході – звіт Ради Майдану перед громадою по поточній ситуації в місті Кіровограді та виконання доручення громади щодо контролю та підзвітності влади перед громадою.
У зв’язку із викладеним просимо Вас виступити та звітувати перед громадою по викладеним вище питанням».
Рада та громада сподіваються, що у нового Голови є можливість виконувати обіцянки, озвучені Олександром Анатолійовичем за час протестів в Кіровограді щодо підзвітності нової влади громаді місті та області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool