Кіровоград: мешканці області сплатили 3,2 млрд. грн. податкових платежів

Грудень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

Спільна взаємодія платників податків, органів місцевого самоврядування та органів ДФС дали змогу забезпечити надходження протягом одинадцяти місяців 2015 року до зведеного бюджету в сумі 3 мільярди 203 мільйони гривень, що на 24,8% більше надходжень минулого року.

Доведений Головному управлінню індикативний показник виконано на 107,1%. Додаткові надходження склали 211,9 млн. грн., а до рівня минулого року – 636,4 млн. гривень.

До держбюджету платники податків нашого регіону перерахували 1,3 мільярда гривень. Темпи надходжень до держбюджету випереджають показники 2014 року на 41,7 відсотків. А це в свою чергу означає, що бізнес регіону цього року сплатив на 391 мільйон гривень більше ніж торік.

До територіальних громад області протягом 11 місяців цього року надійшло 1 мільярд 876 мільйонів гривень податкових платежів. Додаткові надходження до рівня минулого року склали 245,5 млн.грн.

У розрізі податків найбільшу питому вагу надходжень до зведеного бюджету області займає податок на доходи фізичних осіб – 1 млрд. 370 млн. грн., податок на додану вартість – 482 млн. 881 тис. грн. та плата за землю – 323 млн. 692 тисячі гривень.

За словами в.о. начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Тетяни Гавренкової, - зростання надходжень відбулось внаслідок запровадження реформ, внесення змін до Податкового кодексу України та новому підходу до наповнення місцевих бюджетів.
„Окрім цього, на ритмічність надходжень впливає і аналітична складова в роботі фахівців фіскальної служби області.
ДФС України постійно пропонує для платників податків сучасні електронні сервіси, які є реальною допомогою у швидкому і якісному виконанню платниками податків своїх податкових зобов’язань. А фахівці фіскальної служби, в свою чергу, мають додатковий інструмент аналітики та реагування на можливі потенційні ризики ухилення суб’єктами господарювання від сплати податків”, - підкреслила Тетяна Гавренкова.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool