Кіровоград: мешканці області можуть оформити паспорт громадянина України і в день виборів

Жовтень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1466 | Коментарі: 0

Здійснити своє волевиявлення громадяни України на чергових виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів та проголосувати можуть лише за чинними документами, що підтверджують особу та громадянство України.

З метою забезпечення реалізації громадянами України виборчого права, 24 та 25 жовтня усі територіальні підрозділи Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області здійснюватимуть прийом громадян.

Підрозділи працюватимуть з 9:00 до 18:00.

До підрозділів міграційної служби за місцем реєстрації можна звернутись з питань оформлення та видачі паспорта громадянина України, тимчасових посвідчень громадянина України, а також вклеювання фотокарток до паспортів по досягненню особами відповідного віку.

УДМС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool