Кіровоград: мешканці міста зможуть заздалегідь придбати залізничні квитки

Листопад 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1232 | Коментарі: 0

ПриватБанк відкрив продаж залізничних квитків на період новорічних свят через Інтернет-банк Приват24, термінали самообслуговування та у відділеннях банку.

Як повідомили в банку, з 12 листопада стартував попередній продаж квитків на найпопулярніші напрямки: Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, а також на південний напрямок та за кордон. Продаж квитків, згідно з правилами Укрзалізниці, відкривається за 45 діб до дати відправлення поїзду.

"Щоб не хвилюватися про новорічну подорож, купуйте квитки на потяг заздалегідь через Інтернет або наші термінали, - каже керівник напрямку "Електронні квитки" Приватбанку Христина Кармазіна. - Сьогодні в Україні кожен третій електронний квиток на поїзд продається через ПриватБанк. Ми не тільки надаємо можливість придбати квиток, але і консультуємо клієнтів та забезпечуємо підтримку від моменту бронювання місця до посадки у вагон".

Сьогодні в Приватбанку купити електронні квитки на будь-які залізничні напрямки можна за пару хвилин через Інтернет-банк Приват24, мобільний платіжний додаток, термінал самообслуговування і в будь-якому відділенні банку (видео). Також у банку працює цілодобовий сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Крім залізничних, через ПриватБанк, можна швидко і зручно купити квитки на автобус і літак в будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

З початку 2013 року через сервіс продажу електронних квитків Приватбанку було продано понад 1,2 млн квитків на транспорт, у тому числі 920 тис. залізничних квитків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool