Кіровоград: мешканці міста зможуть отримати професійні консультації кардіологів

Квітень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

25 - 26 квітня в Кіровограді у приміщенні “Експоцентру” холдинг STADA CIS за підтримки Кіровоградської міської ради розпочинає соціальну програму «Відкрий своє серце».

Мета програми - актуалізація проблеми серцево-судинних захворювань в Україні, підвищення зацікавленості населення до стану свого здоров'я через розвиток культури систематичних медоглядів для раннього виявлення захворювань.
В рамках проекту кваліфіковані лікарі-кардіологи кафедри кардіології та функціональної діагностики Київської медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика з 25 по 26 квітня проведуть безкоштовні обстеження всіх бажаючих за допомогою сучасного обладнання на спеціально обладнаному майданчику в приміщенні “Експоцентру” за адресою вулиця Орджонікідзе, 7. На основі отриманих даних, мешканці Кіровограду зможуть отримати професійні консультації кардіологів, оцінку стану свого здоров'я та поради з профілактики ССЗ. Крім медичних обстежень на жителів міста чекають розважально-освітні активності від холдингу STADA CIS.
Проект покликаний привернути увагу населення України до проблеми кардіологічних захворювань і необхідності проведення регулярних обстежень, повноцінного лікування та профілактики. Міська влада Кіровограда підтримує ініціативу проведення проекту такого формату і виступає на підтримку вирішення проблеми ССЗ в регіоні.
Майданчик «Відкрий своє серце» для всіх бажаючих буде працювати 25 - 26 квітня з 10.00 до 20.00 у експоцентру, вулиця Орджонікідзе, 7.
джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool