Кіровоград: мешканці міста скаржаться на нетактовну поведінку водіїв маршруток (ФОТО)

Серпень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

1 серпня, під головуванням в.о. начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Зубченка В.О. відбулося засідання комісії з питань розгляду скарг на нетактовну поведінку водіїв транспорту загального користування міста Кіровограда.

На комісію надійшло чотири скарги від мешканців міста на нетактовну поведінку водіїв маршрутів №116, 116а, 15 та 134.
За результатами розгляду справ керівництвом ТОВ «Автоінвест - Єлісаветград», що обслуговує маршрут № 116 було звільнено із займаної посади водія – порушника.
Водій автобуса підприємства ПП «Кіровоград Авто Тур» має персонально вибачитись перед пасажиром за інцидент, який мав місце під час користуванням маршрутним таксі №116-а.. У той же час, директору ПП «Кіровоград Авто Тур» рекомендовано даного водія відсторонити від роботи.
Керівництву ПП «Олікс» рекомендовано застосувати до водія дисциплінарне покарання, а у разі повторення подібної ситуації, розірвати з ним трудову угоду.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

Кіровоград: мешканці міста скаржаться на нетактовну поведінку водіїв маршруток

Кіровоград: мешканці міста скаржаться на нетактовну поведінку водіїв маршруток
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool