Кіровоград: мешканці міста продовжують скаржитися на водіїв маршруток

Липень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 3097 | Коментарі: 0

Сьогодні на апаратній нараді начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Віктор Зубченко повідомив про роботу управління зі скаргами громадян.

За його словами, протягом січня – червня 2014 року до Кіровоградської міської ради надійшло 180 звернень громадян стосовно роботи громадського транспорту. 80% звернень - це скарги на нетактовну поведінку водіїв, 35 % - на порушення графіку руху маршрутів, 10% - пропозиції щодо зміни транспортної мережі.
Велика кількість звернень надходить щодо роботи підприємства КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.» - 53 звернення, ПП «ОЛІКС» - 52 звернення, ПП «УкрАвтоІнвест» - 29 звернень, ПП «Паритет сервіс» - 23 звернення, ПАТ «Автобусний парк» 13527 – 12 звернень, інші перевізники – менше 10 звернень.
Проте найбільша кількість звернень щодо нетактовної поведінки водіїв надходить на автобусний маршрут № 1-ц (Центральний).
Секретар міської ради Іван Марковський наголосив на тому, що міська влада має вимагати від перевізників виконувати ті зобов'язання, які записані в договорах на перевезення пасажирів. У разі не виконання своїх зобов'язань — розривати договори з перевізниками.
Влада має важелі впливу на керівників автотранспортних підприємств, але одних скарг пасажирів недостатньо для розірвання договорів, зазначив Віктор Зубченко. У зв'язку з цим управління розвитку транспорту та зв’язку звернулось до Укртрансінспекції аби зафіксувати факти порушення. Віктор Зубченко повідомив, що підприємству ПП “Олікс” вже направлено два попередження про розірвання договорів на перевезення пасажирів у громадському транспорті.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool