Кіровоград: мережу магазинів "Наша ряба" підключено до програми Бонус Плюс

Вересень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 3519 | Коментарі: 0

У Кіровограді продовжує активно збільшуватися кількість учасників програми Бонус Плюс від ПриватБанку. 19 магазинів однієї з найбільших в Кіровограді мереж продовольчих магазинів “Наша ряба” також приєднались до цієї програми.

Бонус Плюс - це загальнонаціональна програма лояльності, створена ПриватБанком та торгівельними підприємствами, які приймають до сплати пластикові картки. Клієнти ПриватБанку отримують грошові бонуси за кожну покупку в магазині, який є партнером програми. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговельній точці, що бере участь у програмі Бонус Плюс.

Лише почалася співпраця ПриватБанку з мережею магазинів "Наша ряба", повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кіровограді, а вже

встановлено 19 POS-терміналів - апаратів для прийому до оплати пластикових карт. Тепер клієнти мережі магазинів "Наша ряба" можуть самі обирати зручний для них спосіб оплати у будь-якому з 19 магазинів за адресами: вул.Московська,1; вул.Добровольського,20а; вул.Спортивна,2; вул.Шахтарська,1; вул. Полтавська,81а; вул.Терешкової,132; вул. Белінського,4а; вул.Революції,39; вул.Чевоногвардійська, вул.Червонозорівська,1; вул.К.Маркса,31а; вул.Революції,1; вул.Кільцева,24; вул.Металургів,15; вул.Хабаровська,5; вул.Жадова,23а; вул.Короленка,58; вул.Біляєва,11; вул.Попова,1.

При оплаті картками ПриватБанку з логотипом Бонус Плюс в магазинах мережі "Курочка ряба" всі клієнти, отримують 1% бонусної винагороди від суми покупки, яку можуть витратити в будь-якому закладі-партнерові програми. Оплачувати покупки картками ПриватБанку не тільки зручно, а й вигідно.


“Бонус Плюс - це унікальна програма лояльності ПриватБанку, якою на сьогодні користуються наші клієнти у більш ніж 500 магазинах, аптеках та навіть ресторанних комплексах Кіровоградщини. Кожен клієнт Банку має змогу отримувати на свій рахунок до 20% від вартості покупок - розповідає директор Кіровоградського регіонального управління Приватбанку Ростислав Масло - Щоденно партнерів програми в регіоні стає все більше, і це не тільки магазини, але й ресторани, кафе, фірми по наданню послуг населенню. А це означає, що практично за кожну покупку чи замовлення наші клієнти зможуть отримувати грошові бонуси і витрачати їх в цих же магазинах”.

Щоб використати отримані бонуси, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку з рахунку Бонус Плюс.

Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

На сьогоднішній день учасниками програми Бонус Плюс у Кіровограді та області є більше 500 торгівельних точок - це і мережі аптек “Ацинус” та “Інкопмарк”, магазинів “Карамелька”, “Будівельні матеріали”, “Вересень”, супермаркет “Копілка”, а також сотні інших торгівельних точок.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool