Кіровоград: мер відвідав Центральну міську лікарню (ФОТО)

Лютий 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1327 | Коментарі: 0

14 лютого у переддень 25-річчя виведення радянських військ з Афганістану (15 лютого 1989 року) та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав міський голова Олександр Саінсус відвідав воїна – інтернаціоналіста Олега Маслюкова, який знаходиться на лікуванні у Центральній міській лікарні.

Під час візиту міський голова разом з головою міської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Любов’ю Дозор ознайомилися з умовами, в яких перебувають під час лікування кіровоградські ветерани.
Відповідно, у Центральній міській лікарні функціонують вже чотири палати, де силами міської влади зроблений якісний ремонт, встановлене все необхідне санітарно – технічне обладнання і у яких мають можливість лікуватися наші ветерани, у тому числі учасники бойових дій в Афганістані. Ще три таких палати будуть введені в експлуатацію у 2014 році, кошти на їх реконструкції передбачені у міському бюджеті, відзначив міський голова.

за матеріалами, фото Ігоря Філіпенка.

Кіровоград: мер відвідав Центральну міську лікарню (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool